СЕРУМ ЗА МИГЛИ FEG

no video

FEG е серум за мигли, който има много свойства. Той се препоръчва за хора, които имат слаби, тънки, къси и редки мигли. Нещо повече, продуктът може да се използва и от жени и мъже по равно. Най-общо казано, хората, които са загубили своите мигли в резултат от приемането на специално лекарство или поради сериозни заболявания са добре дошли да се възползват от серума за мигли FEG.

Нещо повече, FEG удължава, укрепва , подхранва и сгъстява миглите. Най-забележими резултати се придобиват след два месеца на ползване. За да направите резултатите продължителни, е препоръчително да не се прекъсва лечението, тъй като това може да причини възвръщане на предишното състояние на миглите.

Серума за мигли FEG трябва да се прилага върху горния клепач с помощта на малка четка. По време на изпълнение на това движение, човек трябва да внимава да не попада апликатора в окото. Болка, изтръпване или общ дискомфорт може да бъде резултат ако окото влезе в контакт с апликатора. Важна информация за тези, които носят контактни лещи.

Преди прилагането на b, трябва да се отстранят контактните лещи, поставете продукта и изчакайте 15 минути, за да поставите отново контактните лещи.

По принцип, козметиката трябва да бъде поставена върху почистена и суха кожа.

Оригиналният продукт включва съставки от растителен произход. Това са екстракт от краставица, екстракт от нар,масло от тиквени семки, зелен чай и B12 витамин. Освен това нито дразни, нито предизвиква алергични реакции. За съжаление, неговите фалшификати са широко достъпни. Очевидно е, че използването им може да предизвика парене и зачервяване. Нещо повече, може да се натъкнете на значителен дискомфорт под формата на сухота и промяна в цвета на клепачите и областта на кожата на очите. Заслужава да споменем, по време на дълъг период на употреба на фалшификати може да се развие т.нар усещане за пясък в окото, което определено е неприятно чувство. Цената на оригиналния продукт и фалшификатите е сравнима.

Серума за мигли FEG е затворен в бяло и сребристо бутилка и цветна картонена кутия. В кутията, може да се намери листовка със следната информация : дозиране, съхранение, предпазни мерки и съставки. Един пакет, съдържащ 3 мл на козметичния продукт трае в продължение на пет месеца от терапията. С цел предотвратяване на козметиката от разваляне, например, бактерии, е забранено да се докосва апликатора, вътрешната страна на капачката и гърлото на бутилката.

Предимства:
Лесно нанасяне
Интересно проектирана пакет
Естествен състав
Недостатъци:
Висока цена
Може да срещнете фалшификати
Може да предизвика раздразнения
Може да промени цвета на кожата на клепачите

author

klasiranekozmetika.eu