СЕРУМ ЗА МИГЛИ TALIKA LIPOCILS

no video

Talika Lipocils е серум за мигли, който прави миглите добре хидратирани и леко извити. Освен това се наблюдава подобряване на общото състояние на миглите. Нещо повече, този продукт, като един от няколко, има спиралоподобна четка, вместо апликатор подобен на този за очна линия. Поради тази причина, Talika Lipocils може да се постави и на веждите. Едно малко шише от продукта (10 мл) се предвижда за шестмесечно лечение.

Първите резултати от прилагането на Talika Lipocils са видими в рамките на един месец от ежедневието ползване. Миглите стават хидратирани, по-здрави и добре изглеждащи. Четката е създадена по такъв начин да разделя миглите точно и да ги извива малко. Въпреки това, резултатите не продължават толкова дълго, колкото ни се ще.

За да се изясним, те изчезват след два месеца, откакто е приложена последната доза на Talika Lipocils.

Както бе споменато преди, серума за мигли трябва да се използва по начин на прилагане на спирала. Преди поставянето на Talika Lipocils, потребителят трябва премахне грима и да подсуши кожата на клепачите. На следващо място, четката трябва да бъде придвижена от основата на миглите до върховете. Заслужава да споменем, че продуктът е безцветен следователно, че е трудно да се забележи колко е бил приложен на миглите. Това може да се възприема като проблем, тъй като твърде много от серума за мигли Talika Lipocils може да слепва миглите заедно.

Серума за мигли се състои от няколко естествени вещества. Те включват, например, глицерин, aлантонин, хиалуронова киселина, както и растителни и билкови екстракти. Всички вещества, се грижат за миглите и кожата около очите.

Предимства:
Спиралоподобен апликатор
Извива, овлажнява и изглажда миглите
Ефективност
Натурални съставки
Недостатъци:
Безцветен
Не удължава миглите
Могат да се слепват миглите
Резултатите изчезват бързо

author

klasiranekozmetika.eu